Hängande bollar klädda med kryddpeppar. De har en stor röd bandrosett på toppen.

Välkommen till mitt digitala vardagsrum

God Jul, Gott Nytt År, och Välkommen till min nya hemsida! Än så länge är innehållet begränsat men häng med så fyller jag på allt efter tiden går.

I menyn till vänster kan du hämta blogginlägg efter kategorier. Det finns inte inlägg i alla kategorier ännu, men du kan se hur jag har tänkt mig det hela. I ”Gårdagens arkiv” kommer jag lägga upp allt fler ”gamla” texter. Just nu finns bara loggboken kring min senaste omprövning av assistansersättningen. Vill du läsa alla texterna kring detta så klicka på underkategorin ”prövning av assistansersättningen”. Högst upp i arkivtexterna finns information om när de ursprungligen publicerades.

Du kan se de senast publicerade inläggen tillsammans med poster från mitt twitter- och instagramkonto i sidopanelen. Till höger finns ett etikettmoln om du vill hämta blogginlägg kring ett visst tema.

Är du intresserad av mig, mitt arbete och annat kan du läsa mer på sidorna i toppmenyn. Min plan är att fylla på mer innehåll här också så småningom.

Välkommen in!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s